Wat zijn doordenkers eigenlijk? Doordenkers laten het leven zich van een andere kant bekijken. Verrijk jij jouw leven bijvoorbeeld door geldelijk gewin? Dan kan het zomaar zijn dat het hart in je inwendige leven maar flauw klopt. Verrijk jij jouw leven door geestelijke groei, dan zou het zomaar kunnen zijn dat jij gaat leven in rijkdom. Geld hebben we allemaal nodig om aan onze dagelijkse verplichtingen en pleziertjes te voldoen. Tegelijkertijd geeft geestelijke rijkdom ons nog veel meer: in balans zijn met jezelf, juist het “grote” geld niet najagen, maar liefde, geluk en harmonie als kernwaarden in je leven in te kapselen. En dat valt echt niet mee. Vandaar dat ik je regelmatig een inzicht mee wil geven zodat ook jij jouw huidige inzichten eens vanuit een ander perspectief kan bezien. En sta er dan maar niet gek van te kijken dat met die inzichten jij niet meer het geld hoeft na te jagen, maar dat het geld gewoon naar jou toe gaat komen…

Heb jij altijd haast? Weet dan dat een schildpad je veel meer over de weg kan vertellen dan een haas!

Denk jij dat jij je doel niet zal bereiken? Zou je het niet anders gaan bezien als je wist dat een mislukking een omweg is, en geen doodlopende straat!

Dit soort doordenkers, inzichten en nog veel meer krijg je helemaal gratis van mij! Je hoeft je alleen maar aan te melden en je ontvangt regelmatig een doordenker van mij!