Succesvol je huis verkopen in voor iedereen weggelegd. Als makelaar/taxateur hadden wij vroeger zoals men dat noemde “het primaat op de kaartenbak”, oftewel woningzoekenden konden niet om de makelaar heen want de makelaar had een database met woningen en zoekers.
Succesvol je huis verkopen was dus voor iedere makelaar een makkie. Door de opkomst van het internet zijn de makelaars hun “tafelzilver” kwijt geraakt. De toegevoegde waarde van de makelaar was juist dat tafelzilver! En de huizen? Die werden in de opkomende economische groei toch wel verkocht! Nu ligt dat heel anders. Natuurlijk kan een makelaar juridische tips geven. Dan kan een notaris ook! En ik zou je ook willen adviseren om bij twijfelgevallen in ieder geval deze adviezen als deeldiensten af te nemen.

Maar weet je? Wie kan eigenlijk het beste succesvol je huis verkopen? Dat ben je gewoon zelf! Jij weet als geen ander alle in en outs van de woning, wie jouw buren zijn, waar de supermarkt is (met welke aanbiedingen ;-)), de verkeersdrukte enz. Ik heb een collega gevonden die al haar kennis reeds in boekvorm heeft geschreven. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik er heel enthousiast over ben. Wil je duizenden euro’s besparen door zelf succesvol je huis te verkopen middels uitgebreide informatie en een stappenplan?
Breng maar alvast een welgemeende toast uit. Want de kans dat jij succesvol je huis gaat verkopen is vele malen groter dan dat jij nu een makelaar in gaat schakelen!

Klik op de onderstaande link en kom erachter dat jij al veel meer weet dan een makelaar ooit over jouw woonomgeving te weten gaat komen!

<<<Succesvol je huis verkopen>>>